Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Navigate Up
Sign In
Til top

Priser på Basalindlånskonto.dk

 

Basalindlånskonto.dk viser priserne på en basal indlånskonto og de tilknyttede serviceydelser i banker, sparekasser og andelskasser. En basal indlånskonto er en konto, hvor du kan sætte penge ind, få indsat løn eller sociale ydelser og hæve dem igen.
 
Hvis du har behov for udlånsprodukter eller andre serviceydelser, kan du finde oplysninger og prisindikatorer på Pengepriser.dk eller på bankernes hjemmeside. Du kommer til den enkelte banks hjemmeside ved at klikke på huset ud for banken.
.
.

Om Basalindlånskonto.dk

På en basal indlånskonto kan du sætte penge ind, modtage løn eller sociale ydelser og hæve dem igen. Prisen for kontoen afhænger ikke af, om du har andre engagementer med banken.  Kontoen kan også fungere som NemKonto. 

På Basalindlånskonto.dk kan du se prisen for at oprette en basal indlånskonto og de årlige omkostninger, der er tilknyttet. Herudover kan du se prisen på det hæve- eller betalingskort, den enkelte bank tilbyder til kontoen, og prisen på hvad det koster at hæve ved kassen i bankens filial, via bankens hæveautomat eller i en anden dansk banks hæveautomat. På hjemmesiden kan du også se, hvilke banker der tilbyder en basal indlånskonto.

 
Deltagerne på Basalindlånskonto.dk er banker, sparekasser og andelskasser i Danmark, Grønland og Færøerne. Der kan være forskellige årsager til, at nogle banker ikke deltager på prisportalen. Nedenfor kan du se, hvem der ikke deltager. 
 

​Om Pengepriser.dk

Pengepriser.dk er en prisportal, som giver dig mulighed for at sammenligne priser i danske banker.

Ud over at kunne sammenligne enkelte produkter kan man på Pengepriser.dk sammenligne priser for hele husstande. Der er taget hensyn til en række faktorer, der har betydning for, hvordan bankerne prissætter deres ydelser. Det er faktorer som indkomst, formue, forretningsomfang, samt hvilken sikkerhed der er i boligen.

Pengepriser.dk

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her
Forside Basalindlånskonto